Szervező

Kép

Szavazások

Milyennek értékeled a vetélkedőt?
 

QR - Facebook

Kép

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

FILMEK

Regionálisfilm

itt
megtekinthető!


Riportfilm

itt
megtekinthető!


Kezdőlap
Üdvözlő Nyomtatás E-mail

 A 24órás vetélkedő „Aludj máskor” egy kiváló ifjúsági nagyrendezvény, elsősorban középiskolások részére. Ezen a rendezvényen egy adott város, megye vagy térség összes középiskolása együtt játszhat. Bővebb bemutatóért kattintson ide!

 

24órás vetélkedő „Aludj, máskor!”

Vetélkedőnk egy olyan esemény, ahol a közösségépítés párosul a pozitív rivalizálással. Ahol városi/térségi középiskolák mérhetik össze erejüket, kreativitásukat, kitartásukat. 

A vetélkedőben középiskolák 30-50 fős csapatai vehetnek részt, ideálisa maximum 12 csapattal. A vetélkedő abból áll, hogy egy sportcsarnokot játéktérré rendezünk be, és 24 órán át ebben a központban játszva-szórakozva együtt oldják meg a fiatalok az animátoraink által kiadott különböző feladatokat.

Természetesen számos „kinti”, városi feladatot is meg kell oldaniuk a játékosoknak, így az adott város lakóközössége is részt vesz a játékban. A város különböző nevezetességeihez kapcsolódó külső helyszínen megoldandó feladatok aktív jelenlétet biztosítanak napközben a városban. Sőt mivel ezekben a feladatokban bárki segíthet, így mondhatjuk, hogy együtt játszik a város. Ezt valahogy úgy képzeljék el, hogy míg a gyermek a vetélkedő helyszínén épp a görög táncház népszerűsítéséért küzd a színpadon, addig a nagymama palacsintát süt, mert délután 17.00-re minél több palacsintát kell bevinnie az unokájának.          A diákok számára különleges eseményt biztosít egy egész éjszakán át együtt játszani, vetélkedni. Nálunk 24 órán át, egy célért küzdve, passzív befogadóból aktív cselekvővé válva vehet részt a diákság egy egészen egyedi hangulatú eseményen. Rendezvényünk után az itt összeforrott csapatok hosszan stabil közösségekké, későbbi események húzó erejévé válnak.

                A vetélkedő extra erejét adja, hogy felépítünk egy nagyszínpadot, profi hang és fénytechnikával, melyen a főszereplők természetesen a játékban résztvevő fiatalok. Emellett a technika alkalmas elő zenekari hangosításra is.

                A rendezvények sikerességének mértéke egyrészről, hogy mennyi emberhez jut el, másrészről hogy mennyire tartós élményt nyújt az adott produkció. Itt 24 órán át van együtt 500 ember, szereplővé, résztvevővé válik, közös célért küzd. Ez adja vetélkedőnk maradandó sikerét, arról nem is beszélve, hogy példát mutathatunk neki a szabadidő hasznos eltöltéséből. Másodlagos hatásként számtalan alternatívát mutathatunk be. Feladataink lehetővé teszik az egészséges életmód, a környezettudatos gondoskodás népszerűsítését. Igény esetén alkalmazkodik a fő témavezetés, így akár már meglévő projektek kapcsolódó programjává is válhat. Illetve lehetőséget nyújt számos egyéb ifjúsági program kapcsolódásához, melyeket rendszerbe építve növekvő eredményeket érhetünk el az ifjúság elérését tekintve. 

 

Vetélkedőnk sikerét jól tükrözi, hogy eddig vetélkedőinken:

 

1.       Győr – Városi Középiskolás Vetélkedő: 4 alkalommal 1600 fő középiskolás vett részt.

2.       Szombathely – Vas Megyei Vetélkedő: 6 alkalommal, összesen 3600 fő középiskolás vett részt.

3.       Szolnok – Városi Középiskolás Vetélkedő: 3 alkalommal, összesen 1750 fő középiskolás vett részt.

4.       Sopron – Nyugat Magyarországi Egyetemista Vetélkedő: 3 alkalommal 1400 fő egyetemista vett részt.

5.       Pécs – Pécsi Tudomány Egyetem Vetélkedője: 300 fő egyetemista vett részt.

6.       Győr - Nyugat Magyarországi Egyetemista Vetélkedő: 400 fő egyetemista vett részt.

7.       Mosonmagyaróvár - Városi Középiskolás Vetélkedő: 2 alkalommal 1000 fő vett részt

8.       Zalaegerszeg- Megyei Középiskolás Vetélkedő: 2 alkalommal 1200 fő vett részt

9.       Mezőkövesd- Területi Középiskolás Vetélkedő:1 alkalommal 500 fő vett részt

10.    Győr – I. Nyugat-dunántúli Regionális 24órás vetélkedő: 540 fő vett részt

 

 8 helyszínen 24 alkalommal, eddig köze  12290 fiatal   játszott velünk.
 
< Előző   Következő >

Győr 2016

© 2023 24 órás vetélkedő
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal